torstai 10. huhtikuuta 2014

Hei kaikki!

Tämä on TOY6-ryhmän yhteinen blogi. Olemme kaikki Koulutuskuntayhtymä Tavastian opiskelijoita pääosin Hämeenlinnasta. Tulevia ammattinimikkeitämme ovat suutari, vaatetusompelija, sisustusompelija, lasinpuhaltaja ja metsuri.

TOY-koulutus mahdollistaa yrittäjyyden kokeilun ilman riskejä jo opiskelujen aikana. Normaalisti työssäoppimisjaksot suoritetaan alan työpaikoilla. TOY-ryhmäläiset voivat myös hoitaa osan tai kaikki harjoittelujaksoista toimimalla yrittäjinä. Osalla on entuudestaan toiminimi on myös mahdollista perustaa  NY-yritys. Yksi vaihtoehto on liittyä koulun starttaamaan osuuskuntatoimintaan. TOY-koulutus koostuu  valmennuspäivistä, etäopiskelusta ja itsenäisesti suoritettavista harjoittelujaksoista. Suunnittelemme tuotteet ja / tai palvelut, joita tulemme tarjoamaan asiakkaille.

Tässä blogissa kerromme  TOY-koulutuksen eri vaiheista. Aloitamme esittelemällä itsemme. Jatkossa postaamme mm tunnelmia valmennuspäiviltä, ammatillista infoa ja tutoriaaleja sekä esittelemme saatavilla olevia palveluita ja tuotteita.

Tervetuloa TOY-maailmaan, terveisin TOY-tiimi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti